MANIFEST SOBRE LA SENTÈNCIA 459/2019, Sala de lo penal DEL TRIBUNAL SUPREM ESPANYOL DEL GRUP GERDS EDITOR DE LA REVISTA PARLEM DE SARRIÀ DE SARRIÀ DE TER (Gironès), octubre 2019
Escrit per Administrator   
Dijous, 17 de Octubre de 2019 07:45

    El Grup GERDS, editor de la revista Parlem de Sarrià, vol expressar amb absoluta unanimitat i rotunditat la més ferma de les repulses a la sentència del TRIBUNAL SUPREM D’ESPANYA, 459/2019, Sala de lo penal, per la qual es condemnen a presó, pels delictes de rebel·lió,  sedició, malversació, desobediència i pertanyença a organització criminal, els membres del govern legítim de la Generalitat de Catalunya, el membre d’Òmnium Cultural, el de l’ANC, i a la Presidenta del Parlament de Catalunya.

         Vista la sentència, el Grup editorial GERDS, vol fer públic el seu més rotund i ferm desacord amb aquesta sentència condemnatòria.

     Considerem que s’ha provocat una indignant injustícia i un greuge polític que atempta no solament als drets democràtics i legítims d’autodeterminació del poble de Catalunya, sinó també a la seva sobirania i a la llibertat d’expressió en general.

    Creiem que aquesta sentència és un més -i tal vegada el més greu- dels nombrosos actes de PERSECUCIÓ POLÍTICA que històricament s’han provocat a l’Estat Espanyol contra la sobirania, la ciutadania, la cultura i la llengua de les catalanes i els catalans.

     Rebutgem en la seva totalitat tots els fonaments condemnatoris d’aquesta querella perquè judicialitza i criminalitza les legítimes aspiracions i reivindicacions polítiques d’una majoria de les ciutadanes i ciutadans de Catalunya i perquè aquesta sentència -creiem- no resol el contenciós polític que una majoria del poble de Catalunya ha evidenciat democràticament davant dels poders i el govern de l’Estat Espanyol.

     Creiem que aquesta sentència atempta, a més, contra els drets fonamentals de llibertat d’expressió i manifestació de les persones i atempta també contra els drets humans més elementals.

      És per tot això que el nostre grup editorial vol elevar i fer públic el més absolut rebuig a aquesta enèsima persecució judicial i política de l’Estat Espanyol contra els membres del Govern i del Parlament de Catalunya, els seus representants cívics legítims, escollits lliurement pel poble de Catalunya. Així mateix volem donar el més absolut suport i expressar la nostra solidaritat amb els membres injustament presos i a llurs famílies.

      El nostre grup editorial GERDS de Sarrià de Ter, rebutja en aquest termes aquesta condemna i vol expressar i fer pública ben sincerament aquesta solidaritat i volem apostar una vegada més per la llibertat, l’autodeterminació i els drets polítics i culturals inherents del poble de Catalunya.

         Amb això, tanmateix voldríem i desitjaríem que el nostre clam fos entès i respectat per tota la ciutadania de l’estat espanyol i de la Unió Europea.  


                                       Sarrià de Ter, 15 d’octubre de 2019

 

Última actualització ( Dijous, 17 de Octubre de 2019 07:46 )